学习、分享、快乐
当前位置 >> 68楼永利皇宫娱乐场注册文章资讯资格考试外语考试职称英语考试职称英语《综合B类》高分点拨二(1)

职称英语《综合B类》高分点拨二(1)

[01-23]   来源:http://www.sparkbyadri.com  职称英语考试   阅读:223

职称英语《综合B类》高分点拨二(1),本站还有更多关于职称英语考试,职称英语考试真题,职称英语考试试题及答案的文章。
正文: 一、词汇选项
  1.We should not sacrifice environmental protections to( foster) economic growth.( )
  A.reduce
  B.promote
  C.realize
  D.give
  2.You will be meeting her (presently).( )
  A.shortly
  B.currently
  C.lately
  D.probably
  3.I have been trying to (guit )smoking.( )
  A.give up
  B.pick up
  C.build up
  D.take up
  4.The weather is a constant (subject )of conversation in Britain.( )
  A.question
  B.problem
  C.title
  D.topic
  5.She is a (highly) successful teacher.( )
  A.fairly
  B.rather
  C.very
  D.moderately
  6.At midnight,we were (aroused )by a knock at the door. ( )
  A.irritated
  B.awakened
  C.arisen
  D.annoyed
  7.There is a growing (gap) between the rich and the poor.( )
  A.conflict
  B.tension
  C.gulf
  D.confrontation
  8.I am very (grateful) to you for your assistance.( )
  A.helpful
  B.hopeful
  C.pitiful
  D.thankful
  9.She was( awarded) a prize for the film.( )
  A.given
  B.rewarded
  C.sent
  D.reminded
  10.Attitudes to mental illness have (shifted )in recent years.( )
  A.displayed
  B.shown
  C.changed
  D.demonstrated
  11.Smoking will be (banned )in all public places here.( )
  A.forbidden
  B.allowed
  C.permitted
  D.promoted
  12.Relief workers were (shocked )by what they saw.( )
  A.moved
  B.touched
  C.surprised
  D.worried
  13.That guy is i(ntelligeng )but a bit dull.( )
  A.strange
  B.special
  C.quiet
  D.boring
  14.It is (virtually) impossible to persuade him to apply for the job.( )
  A.simply
  B.almost
  C.totally
  D.completely
  15.This is not (typical )of English,but is a feature of the Chinese language.( )
  A.particular
  B.characteristic
  C.remarkable
  D.idiomatic
  参考答案:
  1.B 2.A 3.A 4.D 5.C 6.B 7.C 8.D 9.A 10.C 11.A 12.C 13.D 14.B 15.B
如果觉得职称英语《综合B类》高分点拨二(1)不错,可以推荐给好友哦。
Tag:职称英语考试职称英语考试真题,职称英语考试试题及答案资格考试 - 外语考试 - 职称英语考试